Behandling og holdtræning
Åben nedenstående rubrikker, for at læse mere om den ønskede behandlingsform.
Akut Førstegangskonsultation – uden lægehenvisning
Vi tilstræber at give akutte patienter den første tid inden for 24 timer. Første gang vi ser dig vil der blive spurgt grundigt ind til sygehistorie. Derefter vil der blive undersøgt og behandlet i forhold til relevante problematikker og symptomer, som eksempelvis ledfrigørring, tværmassage, udspænding, ergonomisk vejledning og øvelser til brug på arbejdspladsen og hjemme. Ved brug af denne ydelse kræves ikke henvisning fra egen læge, men det er muligt at få tilskud fra Danmark.
Førstegangskonsultation – med lægehenvisning
Fysioterapeutisk konsultation bestående af grundig optagelse af sygehistorie, undersøgelse og behandling i forhold til relevante problematikker og symptomer, som f.eks. ledfrigørring, tværmassage, udspænding, ergonomisk vejledning og øvelser til brug på arbejdspladsen og hjemme.
Normalbehandling – med eller uden lægehenvisning
Behandling i forhold til relevante problematikker og symptomer, som eksempelvis ledfrigørring, tværmassage, udspænding, målrettet træning mod tilbagevenden til idræt, arbejde, dagligdags aktiviteter og lignende.
MLS Laser – med eller uden lægehenvisning
Hvad er laserterapi ?
Laserterapi er en smertedæmpende behandling, som reducerer betændelser og hævelser hurtigere end kroppens egen restitutionstid. Behandlingen er uden bivirkninger og er fuldstændig smertefri. Laserterapi styrker immunforsvaret, optimerer cellefunktioner i det skadede område og støtter hermed kroppens evne til hurtigere at hele skader.
Lyset fra laseren stimulerer blodcirkulationen og dæmper betændelsestilstande i kroppen. Kroppens celler omkring skaden, der allerede er i gang med en reparationsproces, får via laserens lys tilført energi, som styrker og accelerer kroppens naturlige reparation- og helingsproces.
Laserterapi virker:
- Antiinflammatorisk / betændelseshæmmende
- Smertelindrende
- Fjerner hævelser
- Sårhelende
Behandlinger er:
- En smertefri behandling
- Uden bivirkninger
- Skaber hurtige resultater
Laserterapi er en innovativ og effektiv muskel- og smertebehandling Behandling med laserterapi kan give dig mulighed for at komme hurtigere i gang med hverdagen. Smerterne bliver lagt ned hurtigere, da helingen sker hurtigere. Det betyder, at du kan starte din genoptræning eller anden behandling tidligere end normalt i et behandlingsforløb.
Hvilke problematikker kan du med fordel få behandlet med laserterapi?
- Nakkesmerter • Diskusprolaps • Fibersprængning • Iskiassmerter • Rygsmerter • Hælspore • Musearm • Gigt • Tennisalbue • Hævelser • Fibersprængning • Knæsmerter • Forstuvning • Slagskade • Operationsar
ASA Lasers patenterede MLS® teknologi:
ASA Lasers medicinske lasere er bygget på den unikke Multiwave Locked System – MLS® teknologi og er resultatet af ASAs mangeårige, innovative videnskabelige forskning. Grænserne for traditionel laserterapi er udvidet og fordelene ved lav- og højenergiudledning er optimeret gennem den patenteret MLS®-kvalitetsimpuls. Med andre ord, high power, klasse 4 laserterapi, som sikrer høj behandlingseffekt, uden at overophede eller skade vævet.
MLS®-impulsen er baseret på to kombinerede og synkroniserede emissioner: Bølgelængde 905 nm med en pulserende emission og bølgelængde 808 nm med en kontinuerlig emission.
MLS®-impulsen sammenholdt med ASA’ innovative laserlinse skaber en ensartet, sikker og effektiv laserbehandling med peak power op til 3 x 25 Watt.
Scoliosebehandling – med eller uden lægehenvisning
Fysioterapeut Lykke Amonsen er certificeret basis og avanceret Schroth Best Practice-terapeut. Hun er specialiseret i udredning og behandling af mennesker med skoliose og scheuermann i alle aldre, uanset om man er opereret eller ej.
Schroth Best Practice er en konservativ metode til behandling af skoliose, som arbejder asymmetrisk mod kurvemønsteret. Metoden er en videreudvikling af den originale Schroth-metode, som er opfundet af Katharina Schroth. Metoden er gennem årene blevet videreudviklet og derved gjort mere effektiv og enkel.
Hverdagsstillingerne og øvelserne arbejder asymmetrisk og tredimensionelt mod kurven med det formål at:
– Bremse eller mindske kurveprogression hos børn og unge
– Reducere eller fjerne smerter
– Forbedre kropsholdning
– Nedsætte rotation og øge bevægelighed i rygsøjle
– Forbedre lungekapacitet
Som et supplement til hverdagsstillinger og øvelser, kan Lykke også vejlede i at arbejde mod deres kurve ifm. almen styrketræning og træning på klinikken, i fitness eller derhjemme.
Ingen skoliosepatienter er ens, og derfor vil patienten ved første konsultation gennemgå en grundig undersøgelse/screening af ryggen med det formål, at patienten lærer sin ryg at kende, samt værktøjer til at håndtere og arbejde med skoliosen. Det er i den forbindelse vigtigt, at man medbringer nyere røntgenbilleder af hele rygsøjlen. Billederne kan medbringes på CD-rom eller på print.
Ved første konsultation vil der være afsat 60 min. Alle skal ses til en konsultation efter 2-4 uger, som også varer 60 min., derefter kan man overgå til holdtræning/selvtræning på klinikken eller derhjemme. Efter anden konsultation kan man efter behov booke kontroltider på 30 min. Det er som nævnt muligt at gå på skoliosehold på klinikken. På holdene vil alle deltagere gennemgå en fælles mobilitets- og -stræk-sekvens. Derefter udfører alle deltagere de øvelser, de er blevet instrueret i, og der vil løbende blive tilføjet øvelser efter behov.
Første og anden konsultation kan kun udføres uden sygesikringstilskud. 30 min. kontroltider kan udføres på en henvisning med delvis egenbetaling (51) eller uden for sygesikring. Holdtræning kan udføres med en henvisning med delvis egenbetaling eller en vederlagsfri henvisning (51+62).
Ergotrainer - uden lægehenvisning
Ergo Traineren har vundet stort indpas grundet det store behov for vægtaflastet træning og er langt det mest alsidige vægtaflastningssystem på markedet. Den kan bruges i alle stadier af genoptræningsforløbet, lige fra den akutte til den vedligeholdende fase, og til forskellige områder som f.eks. neurologi og
eliteidræt.
Formål:
Hovedformålet med vægtaflastet træning er, at kunne begynde rehabiliteringen tidligere efter skader og dermed mindske sekundære følger af inaktivitet. Vægtaflastning og faldsikring giver mulighed for at øge dosis (tid og intensitet) hos personer, hvor f.eks. smertetilstande, trætbarhed, risiko for fald og overvægt er en problemstilling.
Forskning:
Der har igennem mange år været evidens for effekten af vægtaflastet træning, især til personer med apopleksi. I et Cochrane review fra 2017 konkluderes, at gangtempo og distance signifikant øges, sammenlignet med anden fysioterapeutisk gangtræning.
Vægtaflastningens fordele udnyttes i stigende grad til andre målgrupper, hvor nedsat aktivitet er en problemstilling, og de senere år publiceres flere og flere studier på andre målgrupper end den neurologiske. Eksempler herpå er slidgigt, hofte- og knæalloplastikker, hoftefrakturer, skrøbelige ældre, amputation og sport. Der findes ikke reviews på disse områder endnu, men kendetegnende for studierne er, at der opnås en større effekt med vægtaflastet træning, end ved træning uden.
Specifikationer og brug:
Ergo Traineren kan bære personer på op til 200 kg. og aflaste med op til 85 kg. Aflastningen er dynamisk, og personen kan bevæge sig 55 cm op og ned, med en ensartet aflastning. Dette store bevægeudslag er unikt for Ergo Traineren, og gør det muligt at udføre de fleste stationære øvelser med vægtaflastning, herunder
squats, rejse-sætte-sig og hop.
Ergo Traineren:
Ergo Traineren lofthænges i skinne og kan derfor bruges i kombination med næsten al konditionstræningsudstyr og er ikke som de fleste andre vægtaflastningssystemer kun beregnet til brug over løbebånd.
Ergo Traineren er dermed, som den eneste på markedet, i stand til at dække alle nødvendige funktioner i hele genoptræningsforløbet lige fra konditionstræning, balancetræning til styrketræning.
Eksempler på træningsformer:
• Gang/løbetræning på løbebånd
• Trampolin
• Rejse-sætte sig øvelser
• Lunges/squat
• Balanceøvelser på frit gulv herunder træning af ligevægts- og afværgereaktioner, stå på et ben, spille bold og ballon i luft mv.
• Støtte og gangtræning af svære patienter m. fx halvsidige lammelser mv.
• Aktivering og træning af kredsløb og lungefunktion
• Liftning af patient til løbebånd
Chokbølge
Chokbølge:
Chokbølgebehandling er meget effektivt. I behandlingen benyttes et apparat som udsender en serie af høj energiske chokbølger, som anvendes og tilpasses på området der skal behandles. En chokbølge er en rent mekanisk bølge og ikke en elektrisk behandlingsform.
Behandlingen fører til en betændelseslignende reaktion i vævet, som behandles.
Kroppen reagerer ved at øge blodcirkulationen og stofskiftet i området, noget som stimulerer og
accelererer kroppens egne reparationsprocesser. Chokbølgerne nedbryder det skadede væv, som erstattes af nyt friskt væv.
Chokbølgebehandling er i mange tilfælde den bedste behandling af tennisalbue/golfalbue/musearm, hælspore/plantarfasciit, betændelsestilstande i skulder, springer- og løberknæ og achillesenebetændelse.
Ultralyd – med eller uden lægehenvisning
Behandling med ultralyd er effektiv ved led, muskel og arvæv skader. Behandlingen fremskynder op heling i et skadesforløb som f.eks. ved betændelsestilstande, fibersprængninger eller andre former for anstrengte muskler.
Ultralyd har god effekt på fibersprængninger, slimsækbetændelse, forkalkning i sener og overbelastede muskler
Ultralydsbehandling fungerer ved, at lydbølger sendes ind til muskler, sener, ledbånd og knogler. Lydbølgerne sætter vævet i svingninger og øger temperaturen, også i de områder der ligger så dybt, at almindelig varmebehandling ikke kan nå ind. Ultralydsbehandling er ufarligt og beskadiger ikke vævet.
El-terapi – med eller uden lægehenvisning
Ved Transkutan elektrisk nervestimulation er formålet med behandlingen er en lavintensitet stimulering af nervesystemet for at opnå en smertedæmpning.
Ved funktionel elektrisk stimulation er formålet med behandling er at stimulere til aktiv muskeloptræning hos patienter som ikke selv er i stand til at producere en muskelkontraktion. Man ønsker på sigt at kunne stimulere til funktionel bevægelse.
Hjemmebehandling – med eller uden lægehenvisning
Hvis du af helbredsmæssige årsager er forhindret i at komme til behandling eller genoptræning på klinikken, så tilbyder vi at udføre behandlingen i dit eget hjem. Vi har erfarne fysioterapeuter der kører ud til private hjem og plejeinstitutioner. Vores erfaring er, at der kan være store fordele og tryghed i at få hjemmebehandling og genoptræning i de næromgivelser, som man fungerer i til dagligt.
For at kunne få hjemmebehandling, skal du henvises til det fra din egen læge.
Massage – uden lægehenvisning
Vores massør kan med sine hænder og undersøgelsestekniker lokalisere og behandle lidelser i vævet. Resultatet er, at et behandlet område hurtigere kommer tilbage til sin optimale tilstand. Vores massør har en anatomisk viden og ved, at omsætte denne viden til behandling viser massagen sin styrke. Den kan hjælpe mod lidelser i bevægeapparatet og symptomer herfra. Massagen er dybdegående på de enkelte muskler, deres udspring og til hæftninger samt virker smertelindrende på overbelastede muskler. Massagen bygger på erfaringer, der har rødder langt tilbage i historien. Kombineret med den nyeste viden betyder det, at massagen i dag har stor betydning for vores fysiske og psykiske velvære samt vores præstationsevne.
Den kan anvendes på stive og spændte muskler f.eks. efter sport og motion, ensformigt eller stillesiddende arbejde. Massagen har også en positiv effekt umiddelbart før man udfører en større fysisk præstation idet massagen afspænder musklerne.
Akupunktur – med eller uden lægehenvisning
IMS akupunktur:
IMS står for Intra Muskulær Stimulering, og er primært beregnet til kroniske smertelidelser der beror på en dysfunktion af det perifere nervesystem.
Der anvendes lange nåle for at kunne stimulere i selve muskulaturen.
Denne type akupunktur er udviklet i den Vestlige Verden. Den er videnskabelig velfunderet og baserer sig på kroppens anatomi, fysiologi og neurologi samt moderne smerteforståelse. Den har ikke har kinesiske eller alternative hypoteser som grundlag for forståelsen af kroppens funktioner.
Traditionel akupunktur:
Der anvendes tynde nåle, som stikkes ind i hud og muskler for at stimulerer nervesystemet. Denne stimulering medfører smertelindring, øget blødgennemstrømning og afspænding af musklerne. Under behandlingen, som ikke bør gøre ondt, kan du f.eks. mærke en ”varme”, ”prikken” eller en let ”sovende” fornemmelse som stråler ud fra de steder hvor nålene sidder. Normalt indsættes 4-8 nåle i området relateret til symptomerne. Nålene sidder i op til ca. 20 minutter.
Supersole – uden lægehenvisning
Uhensigtsmæssig eller forkert belastning af dine fødder kan være årsag til mange problemer og skader.
Ikke kun smerter i fødder, underben og knæ, men i nogle tilfælde også hofte- og lændesmerter, kan skyldes uhensigtsmæssig funktion, stilling eller belastning af foden. Dette kan afhjælpes ved Supersole-konceptet. Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles med øvelser kombineret med indlægssåler.
Efterfødselshold
Efterfødselsholdet henvender sig til dig som:
– Ønsker at komme i gang efter en graviditet og fødsel
– Ønsker at træne sammen med andre mødre og babyer
– Ønsker at træne i et professionelt, trygt, og hyggeligt miljø
– Ønsker at træne sikkert under fysioterapeutisk vejledning
Du er velkommen på holdet 6-8 uger efter fødsel i forbindelse med den obligatoriske lægeundersøgelse, eller når din egen læge har godkendt opstart af træning. Book gerne en konsultation forinden hvis behov for, at gøre fysioterapeuten opmærksom på eventuelle skader eller smerter, så din træning kan tilpasses bedst muligt.
Efterfødselsholdet har fokus på:
– At styrke bækkenbunden samt de dybe mave- og rygmuskler
– At lindre gener opstået i forbindelse med graviditet eller fødsel
– At forberede kroppen på den nye fysiske belastning med en baby
Babyer er naturligvis velkomne på holdet og kan inddrages i nogle af øvelserne – ellers er der rigeligt plads til, at de kan ligge og tumle trygt ved siden af dig, mens du træner.
Medbring gerne selv liggeunderlag og aktivitetslegetøj til din baby.
Praktiske oplysninger:
Af hensyn til babyerne og muligheden for individuelle instruktioner og hensyn under træningen er holdet begrænset til 8 holddeltagere pr. forløb.
Træningen består af cirka 50 minutters træning én gang om ugen gennem et forløb på 6 uger til en samlet pris 1000,-
Der kræves ingen henvisning. Beløbet betales før opstart på forløbet.
Træningen varetages af autoriseret fysioterapeut Michele Christensen.
Der er elevator fra stueetagen, og barnevogne kan medbringes til holdtræningssalen. Hertil er der omklædningsrum og badfaciliteter.
Graviditetshold
Graviditet behøver ikke at betyde sygemelding.
Når du er gravid sker der store forandringer i din krop, både tidligt og senere i forløbet.
Derfor er det relevant at få kontakt med sin krop og blive opmærksom på dens nuværende styrke og hvad den fremadrettet skal kunne udrette.
Forskning viser at regelmæssig træning hvor du får styrket bl.a. din ryg og dit bækken samt får pulsen op, måske kan forhindre en tidlig sygemelding fra job og mindske evt. gener, som man kan få ved en stillesiddende hverdag.
Derudover er der en lavere forekomst at komplikationer både under graviditeten, men også i forbindelse med fødslen, hvis man holder sig i god fysisk form under sin graviditet.
Yoga: OM UNDERVISERNE
OM UNDERVISEREN:
FYSIOTERAPEUT MARIE LOUISE HARVEY:
Marie Louise Harvey er uddannet fysioterapeut og yogaterapeut. Hun har over 15 års erfaring med at undervise yoga og kan tilbyde en mulighed for at udforske og være mere nærværende i din krop hvor du samtidig skaber balance mellem krop og sind. Hun er oprindeligt fra Danmark men brugte nogle år på at rejse i Asien og bosatte sig i USA i 13 år. Her har hun taget sin yoga uddannelse og fordybet sig i yogaens mulighed for kropslig udfoldelse og forbedring af nervesystemet. Gennem timen forklarer hun hvordan vi via åndedrættet og yoga kan blive mere nærværende og hjælpe nervesystemet til at arbejde hensigtsmæssigt i kroppen.
Yoga: HATHA YIN YOGA
HATHA YIN YOGA MED LET FLOW
En kombination af hatha og yin vil give dig en mulighed for både at finde ro og stilhed i kroppen, men også kunne arbejde blidt med muskulær styrke og fleksibilitet i kroppen.
Timen fletter de to yoga former så du både kommer til at holde stillinger i en længere periode til at have lidt mere bevægelse i kroppen.
Pilates
Pilates øger mobilitet, stabilitet og styrke i hele kroppe, men har især fokus på kroppens kerne, dvs. din mave og ryg. Igennem hele timen vil der være fokus på at udføre korrekte og økonomiske bevægelser med åndedrættet som en integreret del af træningen.
Der vil max være 8 deltager på holdene, så det er rig mulighed for at korrigere og guide alle deltager optimalt igennem timen.
Holdene tilbydes uden for sygesikringstilskud og det er muligt at købe klippekort til holdene.
Opfølgende træningsterapi - med lægehenvisning
Ved opfølgende træningsterapi forstås, at patienten efter instruktion fra en fysioterapeut gennemfører et individuelt træningsprogram på egen hånd på klinikken i åbningstiden hvor der er andre fysioterapeuter til stede på klinikken, men ikke nødvendigvis i træningssalen. Det er fysioterapeutens ansvar at tilrettelægge træningen, progrediere træningsprogrammet samt sørge for, at træningen foregår under tilstrækkelig supervision.
Opfølgende træningsterapi kan anvendes af patienter med både 51-henvisning og 62-henvisning hvis det vurderes fagligt forsvarligt.
Der skal være en opfølgende aftale passende langt fremme i kalenderen i form af en normalbehandling eller holdtræning, hvor der følges op på selvtræningen, inden denne evt. genoptages.
GLA:D – med eller uden lægehenvisning
GLA:D koncept på klinikken er for dig med let eller udtalt slidgigt i hofte, knæ eller ryg.
Hvorfor GLA:D:
Træning er den behandling, som har den bedste effekt for de fleste mennesker med let til stort besvær pga. artrose. Træning har vist sig at mindske smerter og at lette aktiviteter i hverdagen hos personer med artrose. En fysisk aktiv livsstil har desuden mange positive sideeffekter, såsom stærkere hjerte og bedre kondition.
GLA:D bygger på den bedst tilgængelige viden og er baseret på et svensk projekt, der igennem de sidste 12 år har tilbudt træning og undervisning, og derved nedsat antallet af nye knæ og hofteoperationer (knæ/hofte alloplastik) med 75 %. GLA:D består af uddannelse og træning til alle, der har ondt i knæ og hofte uanset smerte og funktionsniveau. Der indgår et standardiseret spårgeskema, tests og der er tilknyttet en database, der giver mulighed for at følge patienter med hofte- og knæartrose og derved kunne evaluere effekten.
GLA:D forløbet hos FysioDanmark Gildhøj Fysioterapi består af:
- Individuel sessioner
- Holdtræning
De individuelle sessioner består af undersøgelse, test, programlægning og opfølgning.
Praktiske informationer:
- Hvis du får en henvisning fra din læge, kan du modtage tilskud fra sygesikringen.
- Du kommer til at træne på det samme hold med de samme deltagere hver gang.
- Efter endt forløb har du mulighed for at deltage på et udvidet hold på klinikken, for at fortsætte din træning.
- Der er omklædningsfaciliteter på klinikken, hvor du har mulighed for at klæde om og opbevare private ejendele.
- Husk at have indendørssko med, samt tøj du kan bevæge dig i, gerne shorts eller tætsiddende bukser.
- Knæhold Low load:
- Til dig der for nyligt har gennemgået en knæoperation, oplever diffuse knæsmerter uden en specifik diagnose eller som gerne vil bygge et godt fundament op for fremtidig træning, såsom løb. Lavt niveau med fokus på stabilitet, balance og kontrol af dine knæ og hofter. Dette opnås ved at fokusere på specifikke knæ øvelser, samt corestabiliserende og -styrkende øvelser.
- Knæhold High load:
- Til dig der er længere end den specifikke genoptræning, og har behov for styrke, stabilitet og kondition. Det kan f.eks. være i forbindelse med at returnere til sport, eller pga. at du skal på din første skitur efter dine knæ gener. Niveauet er højere end på low load, og du skal forvente at blive udfordret i alle muskelgrupper.
- Der er god evidens for effekten af specifik træning af knæet på kort og lang sigt.
- Inden du kommer på holdet, skal du have en konsultation hos en af klinikkens fysioterapeuter, som undersøger dit knæ grundigt, og derefter sætter dig på holdet.
Ryghold - med eller uden lægehenvisning
Ryghold:
Til dig med nyopståede og kroniske ryg gener, som gerne vil opbygge styrke og stabilitet af mave/ryg regionen. Der tages højde for alle niveauer, når vi arbejder med at aktivere og styrke de dybe stabiliserende transversale mavemuskler. Det kræves at man kan komme ned og op fra gulvet ved egen hjælp.
Der er god evidens for effekten af specifik træning af ryggen på kort og lang sigt.
Inden du kommer på holdet, skal du have en konsultation hos en af klinikkens fysioterapeuter, som undersøger din ryg grundigt, og derefter sætter dig på holdet.
Nakkehold - med eller uden lægehenvisning
Nakkehold:
Nakkeholdet er rettet mod personer, som gentagende gange har episoder med hovedpine, spændinger, hold i nakken samt personer, der døjer med slidgigt, diskusprolaps eller vedvarende gener efter piskesmæld.
Holdet anbefales desuden som forebyggelse for et eventuelt tilbagefald af tidligere skade.
Formålet med træningen er at genskabe det mest hensigtsmæssige bevægelsesmønster i nakken samt funktionen, så smerterne nedsættes, muskelfunktionen og stabiliteten i nakken øges, og muskulaturen er mest muligt afspændt.
På holdet trænes:
– muskler i nakke/skulder og øvre ryg med fokus på styrke og stabilitet
– bevægelighed i nakken
– holdning og kropsbevidsthed
– afspændingsøvelser
– evt. diagnoserelaterede øvelser
Øvelserne udføres med egen kropsvægt, vægte, elastikker og bolde.
De tilpasses individuelt hvor der tages højde for den enkeltes diagnose, problematik, niveau og behov.
Der er god evidens for effekten af specifik træning af nakken på kort og lang sigt.
Inden du kommer på holdet, skal du have en konsultation hos en af klinikkens fysioterapeuter, som undersøger din nakke grundigt og derefter sætter dig på holdet.
Skulderhold – med eller uden lægehenvisning
Skulderhold:
Skulderholdet henvender sig til patienter med skuldersmerter, nedsat bevægelighed i skulderleddet, nedsat muskelstyrke omkring skulderen samt nedsat kontrol af skulderled eller skulderblad.
Formål med træningen er at øge funktionsniveauet, og dette gøres ved at nedsætte smerten, øge muskelstyrken, øge den neuromotoriske kontrol samt øge bevægeligheden i skulderen.
Der trænes på hold i ca. 55 min. hvor fokus er på den neuromotoriske kontrol over skulderen, bevægelsestræning, smertelindring samt øget muskelstyrke og hastighed i bevægelserne.
Der er god evidens for effekten af specifik træning af skulderen på kort og lang sigt.
Inden du kommer på holdet, skal du have en konsultation hos en af klinikkens fysioterapeuter, som undersøger din skulder grundigt og derefter sætter dig på holdet.
Junior træning – tilbage til sport - med eller uden lægehenvisning
Junior træning – tilbage til sport
Har du døjet med en akut skade eller har du haft en overbelastningsskade, så prøv superviseret træning for juniorer der dyrker idræt.
Træningen er en sammensætning af styrkeøvelser, koordination og konditionstræning. Træningen har til formål at forbedre muskelstyrke, kondition, balance og hurtighed via funktionelle øvelser tilpasset barnekroppens niveau og motoriske kontrol.
Der vil være fokus på sportsspecifikke øvelser, hvor man individuelt kan forbedre sine færdigheder inden for sin sportsgren. Der vil blive lagt stor vægt på, at træningen er sjov og inspirerende og, at man ligeledes lærer at modtage information samt forbedrer sin koncentrations- og indlæringsevne.